De aangeboren wijsheid van jouw essentie ligt in jou!

Ieder aspect van jou is gerelateerd aan wie jij altijd al bent geweest in alle tijdlijnen. Er zijn delen welke meer aanwezig zijn tijdens bepaalde fases van ontwikkeling dan tijdens andere fases van ontwikkeling.

Jij neemt delen mee van jezelf welke geschikt zijn voor deze tijd en zet deze delen meer op de voorgrond in deze tijd.

Jezelf zijn is de beste tool om toegang te krijgen tot de nieuwe energieën van de aarde.

Wanneer jij écht jezelf bent dan heb je toegang tot ALLE LEVELS van bewustzijn welke beschikbaar zijn en ze zijn misschien anders dan hoe ze ‘vroeger’ waren.

Jezelf zijn in het NU is het beste krijgen van 2 werelden.

Er zijn verschillende manieren waarop je toegang krijgt tot de hogere vormen van bewustzijn. In het verleden voelde het misschien natuurlijk aan om in je lichtlichaam te gaan, dus je aardse lichaam te verlaten om vervolgens in te tappen in een hoger bewustzijn, maar in deze tijd op aarde is het juist andersom. Hoe meer je in je aardse lichaam bent hoe makkelijker je kunt intappen op het hogere bewustzijn. Hoe meer jij JIJ bent hoe meer je contact kunt maken met je hogere zelf, jouw Goddelijke zelf.

Door jezelf te zijn heb je een code, een kaart, om meer te krijgen van wat jij wilt.

Waneer jij volledig jezelf bent, wanneer de schakelaar op ‘aan’ staat, wanneer je zichtbaar bent, wanneer je jouw doel leeft, wanneer je alle interacties van jezelf deelt, dan zendt je een ‘call’ uit naar het universum.

Deze ‘call’, of intentie, laat het universum weten dat jij hier bent om meer vreugde te ervaren, meer gezondheid, meer vitaliteit, meer overvloed en meer voldoening. Deze ‘call’ moedigt je aan om meer van jouw doel uit te drukken.

VERTROUW op jouw ‘call’ en vertrouw op het universum wat jou altijd zal dienen voor jouw hoogste goed.

Door jezelf te zijn in het NU is een uitnodiging om in één lijn te staan met wat jouw vlam laat branden en waar je naartoe wordt getrokken om te doen. Jouw call.

Het is niet zo dat je tot nu toe zomaar wat hebt gedaan, maar jouw Spirit Team moedigt je wel aan dat dit meer een prioriteit van je zal worden en dit meer in je ervaring te brengen en in jouw bewuste bewustzijn te brengen zodat je meer beweegt naar wat het is dat je hier komt doen.

In deze tijd op aarde is jouw doel ook om meer te ervaren hoe het is om in die staat van alignment te zijn, om meer in harmonie te zijn met wie je bent, om meer weg te gaan van de weerstand die je biedt aan wie je bent en de weerstand die je hebt over wat er aan de hand is in je leven.

Wat er soms omhoog kan komen rondom jouw bereidheid om jezelf te zijn, en oké daarmee te zijn, is dat je je zorgen maakt dat niet iedereen dit leuk zal vinden. Jij kunt jezelf zijn maar het kan anderen raken op een manier welke ze niet leuk vinden. Ze zeggen het misschien zelfs tegen je. Het kan je zelfs in minderheid brengen.

Je kunt het op deze manier zien: mensen komen van origine van de sterren en iedereen komt vanuit een ander sterrenstelsel, een galaxy. Sommige komen vanuit hetzelfde sterrenstelsel, maar sommige zijn in minderheid. Een deel van jou kan geprobeerd hebben om meer bij de meerderheid te horen waardoor het proces om jezelf te zijn is gestopt.

Omarm jouw uniekheid terwijl je je vooruit beweegt naar meer bereidheid jezelf te zijn.

Deze tijd op aarde viert juist jouw uniekheid op een manier welke eerder nog niet mogelijk was.

Ben je bereidt om jezelf volledig te zijn? Als dat zo is zeg dan: JA!

Vier jouw uniekheid, jouw essentie en vier wat zeldzaam is aan jou en sta het toe dat deze zeldzaamheid naar buiten komt. Sta het toe dat je het laat stralen.

“Wie ben ik? Waarom ben ik hier” zijn een van de meest gestelde vragen. Vragen zoals deze kunnen je gek maken door het verlangen naar het antwoord. Ze kunnen ook opwindend zijn maar voor velen is het nu beter eerst je focus te leggen op het boosten van je essentie, jouw energetische handtekening, dan op wie je bent en wat je bent en met welk doel je hier bent.

Het maakt niet uit waarom je hier bent in dit moment. De aangeboren wijsheid van jouw essentie ligt in JOU.

OWN it!

Liefs, Ilona