Jij bent de regisseur van jouw leven

We zijn op aarde om onze ziel te verfijnen.

De reden waardoor het op aarde voor ons zo moeilijk kan zijn is omdat we het hele galactic karma stuk hier aan het verfijnen zijn, de cyclus van onze incarnaties. Alle verhalen die daar aan vast zitten. Het gaat continue door ons heen. Daardoor is de aarde een planeet van diversiteit.

Als je als ziel naar de aarde komt dan stap je als het ware terug in frequentie, dan stap je terug in de dichtheid van dimensies. Dat moet wel want anders kan je ziel zichzelf niet verfijnen.

En ooohhhh wat kan dat soms enorm tegenvallen! En denken we zo af en toe “waarom wilde ik überhaupt dit leven leven? Ik zal wel iets fout hebben gedaan waardoor ik dit nu op mijn pad krijg.”

Tegelijkertijd voel je ook dat er zoveel meer is alleen weet je gewoonweg niet waar te beginnen met het herontdekken van jezelf en je innerlijke wijsheden.

Je raakt boos, gefrustreerd en probeert je te focussen op alles behalve jezelf en jouw verlangens.

Het proces van het niet willen aankijken van jouw kern.

Het doet je pijn. Je voelt een verdriet dat je er niet zo makkelijk bij komt als je had gehoopt. Het doet je verdriet omdat je niet precies begrijpt wat jouw kern je wilt vertellen. Het is alsof je die taal opnieuw mag leren spreken.

Ik begrijp je, ik voel je en ik hoor je.

En ik wil je graag uitleggen dat dit te maken heeft met de aardse filters die een laagje hebben gelegd over de herinnering aan wie je werkelijk bent waardoor je nu ‘blind’ ben voor jezelf.

Het goede nieuws is dat je dit kunt doorbreken!

En jaaaa daarvoor is innerlijk werk nodig. Iets waar sommigen helemaal niet goed van worden. I get that! Maar weet wel dat dit nodig is om tot de kern te komen.

Dat is wat je uiteindelijk wilt toch?

Je wilt toch in volle verbinding zijn met jezelf?

Je wilt toch begrijpen wat jouw kern je te vertellen heeft?

Je mag jezelf al jouw ware verhalen herinneren zodat je je bewust wordt van wie je bent, zodat je je bewust wordt van jouw eigen licht, zodat je volledig in afstemming kunt komen met wie je werkelijk bent.

Maar waarom is het dan zo moeilijk?

Heel simpel, door jouw overtuigingen over jezelf.

Je bent in je kinderjaren geprogrammeerd en ik wil dat je weet dat je daar niet verantwoordelijk voor bent dus iedere laag van schuld, schaamte en oordeel mag je daarover loslaten want het was niet jouw keuze dat die programmering plaats vond. Het werd je opgelegd.

Jezelf herinneren aan wie je werkelijk bent begint bij het accepteren van jouw schaduwkanten. En die hebben we allemaal!

Door het deepdiven in deze schaduwkanten kom je steeds meer tot de ontdekking van hoe je geleefd bent. En door het doorleven hiervan creëer je de ruimte om het op te lossen door te kiezen voor wat je wel wilt, door te gaan staan voor wie je bent.

Jij bent de regisseur van jouw leven.

Als kind kon je nog niet jouw plaats innemen op de regisseursstoel, je werd afhankelijk gemaakt, maar nu kun je dit wel.

Het verleden draagt haar wonden en pas als jij gehoor geeft aan die wonden dan kan er transformatie ontstaan.

Vechten tegen wat er nu is is geen optie. Het accepteren van wat nu is is wel een optie.

Juist daardoor kun jij jouw NU veranderen door de keuzes die je maakt.

Sta open voor jezelf, accepteer jezelf en maak dan de keuze voor wat je wel wilt.

Geef jezelf die kans.

Geef jezelf de kans om weer jezelf te VOELEN zoals je werkelijk bent.

Liefs, Ilona

P.s. ben je al lid van mijn gratis Facebook Community “Cosmic Connections & Inner Wisdom”? Als het je leuk lijkt klik dan op deze link en dan ontmoet ik je graag daar.