Jij bent het wonder!

Wonderen bestaan, iedere seconde om ons heen alleen nemen we het voor lief en besteden we er zelden aandacht aan.

Liefde is een wonder.

Iemand die ineens iets onverwachts voor je doet is een wonder.

De liefde die je krijgt van dieren is een wonder.

De vrije wil die je hebt is een wonder.

En zo kan ik nog een hele lijst opnoemen ūüėČ

Als we als mensheid meer bewustwording krijgen van de wonderen om ons heen dan zien we dat we nooit alleen zijn en nog nooit alleen zijn geweest.

We denken vaak anders…door de beperkende overtuigingen vanuit het driedimensionale grid welke we constant blijven voeden door er in mee te gaan. Maar dat is zoooo niet de bedoeling omdat het ervoor zorgt dat je stil blijft staan.

Ik zeg altijd ‚Äúevery mistake is a miracle‚ÄĚ want fouten bestaan niet in het leven. Het is slechts een andere keuze die je maakt maar die je uiteindelijk wel naar hetzelfde doel leidt alleen dan via een omweg. En dat is prima! Het is niet fout! Jouw doel wat je hebt neergezet voordat je op de aarde kwam ga je bereiken via welke weg dan ook. Jouw Spirit Team begeleidt je daar continue in ook al ben je je daar niet van bewust.

Als we nu allemaal d√°t zouden kunnen inzien en het vooral zouden kunnen VOELEN in onze kern dan maakt dat het leven zoveel mooier ondanks de pijnen waar we geregeld doorheen gaan.

We hebben allemaal wel eens verdriet en diepe pijnen die schreeuwen om hulp, maar dat is er juist voor bedoelt zodat we terug keren naar onze kern en gaan voelen wie we zijn en hoe krachtig we werkelijk zijn. En niet alleen dat…het is er voor bedoelt dat we gaan beseffen dat we nooit alleen zijn.

Mensen zijn gecre√ęerd als sociale wezens en het is nooit de bedoeling geweest dat we alleen zouden zijn.

Wij als mensheid zijn een wonder.

Wij zijn in de hele kosmos zo ongelooflijk waardevol en interessant omdat we anders zijn dan de andere wezens vanwege ons emotionele lichaam.

Het is dan ook niet voor niets dat ons DNA vaak wordt gebruikt om een Hybride ras te ontwikkelen.

Oké, we hebben als mens nog een hoop te leren doordat we vergeten zijn wie we werkelijk zijn maar dat is het experiment wat we wilden ervaren.

En zie nu…kijk eens om je heen hoe de mensheid haar shift aan het maken is. Hoe steeds meer mensen gaan staan voor wie ze zijn en vooral willen weten wie ze werkelijk kosmisch gezien zijn.

Z√≥lang hebben we onszelf klein gehouden, durfden we niet voor onszelf op te komen. En ik kan je zeggen die tijd is nu voorbij. Wij zijn niet meer onze voorouders die zich continue lieten be√Įnvloeden en de vrije wil uit handen gaven.

No way!

We STAAN als mensheid. We WETEN als mensheid. En vooral we VOELEN als mensheid.

Wij zijn een wonder in ons bestaan.

Zoveel andere galactische beschavingen dragen ons op handen en voeten om wie we zijn. Ze willen van ons leren ondanks dat wij een driedimensionale ervaring beleven.

We worden vanuit tig dimensies ondersteund om de verbinding weer tot stand te brengen met ons thuis. De andere werelden waar onze werkelijke roots liggen en waar ons multidimensionale DNA is bepaald door onszelf.

Is het dan niet eens tijd dat jij jezelf gaat laten zien zoals je al zolang wilt?

Dat je gaat staan voor wat het is wat jij wilt uitdragen vanuit wie je werkelijk bent?

De toekomst is NU en jij bent die toekomst.

Jij bent alles wat je wilt zijn. Het zit allemaal al in jou.

Lieve jij, ik wil je vragen om te komen opdagen voor jezelf, om het pad te volgen wat je in je hart al zolang wilt volgen zonder jezelf steeds aan te passen aan wat je denkt dat de ander wilt van jou.

Jouw tijd is NU.

Jij bent het wonder.

Show up to yourself!

Angst is slecht een driedimensionale ego-gedachte die je klein houdt, die jou nog steeds verankerd houdt in het driedimensionale grid.

En ik weet dat dat niet is wat je wekelijk wilt.

Je wit vrijheid ervaren in iedere cel van wie je werkelijk bent.

En dat kun je door NU de keuze te maken voor jezelf.

Liefs,

Ilona

P.s. ben je al lid van mijn gratis Facebook Community ‚ÄúCosmic Connections & Inner Wisdom‚ÄĚ? Als het je leuk lijkt¬†klik dan op deze link¬†en dan ontmoet ik je graag daar.