Manifesteren door jouw natuurlijke staat van vreugde

The Council of Light Program

Gesloten! Het programma start weer in september 2019!

Wil jij de shift maken naar een groter bewustzijn en terug gaan naar jouw natuurlijke staat van vreugde om jouw diepste zielendoelen te manifesteren?

Hoe zou jij je voelen als je écht gehoor zou geven aan jouw eigen verlangens? Hoe zou jij je voelen als je de BEWUSTE keuze maakt om deze verlangens tot leven te brengen? Je hebt ze immers niet voor niets want ALLES waarnaar jij verlangt is voorbestemd om realiteit te worden anders zou jij deze verlangens niet in je kunnen dragen. Maar… een verlangen kan zich niet manifesteren als je er geen gehoor aan geeft. Het zweeft wat rond en zal nooit meer worden dan dat. Het kan simpelweg niet in je realiteit komen als je geen actie onderneemt want zo werkt de Wet van Aantrekking nu eenmaal. Als jij je bewustzijn wilt vergroten dan zul je daar de VOLLE COMMITMENT aan ‘moeten’ geven zodat de diepste verlangens van jouw ziel zich kunnen manifesteren in jouw realiteit. Dat IS waarvoor je hier bent gekomen, dat IS de intentie die je hebt gezet voordat je naar de aarde kwam, dat IS jouw pad en je bent het zó enorm waard! Alles IS er al, maar het komt pas als jij DE BEWUSTE KEUZE maakt voor jezelf. Jouw wensen zijn de voorgevoelens van hetgeen je daadwerkelijk kunt realiseren. Kies jij voor jezelf of niet?
Jouw lichtstralen zijn op de meest perfecte manier ontworpen en jouw licht schijnt oneindig ver. Jouw lichtstralen zijn op de meest perfect manier ontworpen om samen te werken met andere oneindige lichtstralen. Jouw lichtstralen zijn op de meest perfecte manier verbonden met jouw eigen Council of Light.

Wie is The Council of Light?

The Council of Light is een intergalactische groep van duizenden lichtwezens afkomstig van verschillende sterrensystemen en daarboven. Ze vormen een enorme reeks aan bewustzijn. Hun hoofddoel is wijsheid verspreiden wat resulteert in geluk en vreugde. Ze ondersteunen jou op het pad van ontwaken, op het pad waarin jij de shift gaat maken naar een groter bewustzijn en terug gaat naar jouw natuurlijke staat van vreugde zodat jouw diepste verlangens werkelijkheid worden.
IEDER PERSOON heeft verschillende ervaringen met verschillende galactische energie…bewust of onbewust. Nu is het zo dat niet ieder lichtwezen binnen de Council of Light zal resoneren met de afkomst van de ziel van ieder persoon op aarde omdat dit te maken heeft met het verschil in bewustzijn. Dat is de reden waarom ieder persoon een EIGEN Council of Light heeft. The Council of Light werkt met de 10 lichtstralen (RAYS) en iedere lichtstraal heeft een specifieke vibratie en applicatie en helpt je om blokkades te verwijderen welke jou ervan weerhouden je zielendoel(en) te leven.

The Love Ray

De straal van liefde en eenheidsbewustzijn.

The Joy Ray

De straal van vreugde.

The Solar Ray

De straal van het nu.

The Emerald Ray

De straal van jij.

The Rainbow Ray

De straal van heelheid.

The Forgiveness Ray

De straal van vergeving en vrijheid.

The Peace Ray

De straal van vrede en licht.

The Venus Ray

De straal van gelukzaligheid.

The Divine Ray

De straal van Goddelijkheid.

The Enlightenment Ray

De straal van verlichting en eenheid.

Het zijn de Goddelijke transmissies voor de diepste verlangens van jouw ziel!

Authenticiteit, kracht & vrijheid

Door te werken met jouw eigen Council of Light leer je niet alleen jouw bewustzijn te vergroten maar ga je ook staan voor wie je werkelijk bent. Je gaat leven op de manier hoe het bedoeld is voor jou. Je zult jouw authenticiteit, kracht en vrijheid gaan omarmen zoals het bedoeld is voor jou. Je hoeft niet meer met minder genoegen te nemen. Waarom zou je dat doen? Waar het om gaat is dat jij je BEWUST wordt van jouw eigen kracht. Het is jouw kracht en het is jouw licht welke ervoor zorg dragen dat je nu hier bent om jouw om jouw zielendoel te leven. Laat dit niet aan je voorbij gaan door de pijnlijke overtuigingen die je mee hebt gekregen vanaf je geboorte. Ze zijn slechts de illusie die de waarheid verborgen houdt.

Waar kies jij voor?

Je hebt gekozen voor een leven op aarde, voor een fysiek 3-dimensionaal bestaan en binnen deze dimensie vergeet je gaandeweg vaak wie je werkelijk bent. Jouw herinneringen aan het multidimensionale bestaan worden langzaam uitgewist door de regels die je zijn opgelegd van kinds af aan. Je mag het weer allemaal opnieuw gaan ontdekken wie jij werkelijk bent. Maar vergeet niet dat de oude wijsheid van jouw multi-dimensionale bestaan, wat je altijd al bent en altijd zult blijven, nog steeds diep in jou ligt opgeslagen en nooit zal vergaan. Het wordt continue aangevuld met nieuwe ervaringen en nieuwe verlangens. Durf jij JA te zeggen tegen jezelf en jouw verlangens? Durf jij de stap te zetten om nu EINDELIJK in je kracht te gaan staan en jouw mooiste leven te leven? Durf jij JA te zeggen tegen jouw eigen Council of Light? Ik beloof je…het is magisch!

Betaling in 10 termijnen van €55,-

 

Iedere maand ontvang je een nieuwe factuur.

(prijzen zijn excl. 21% btw)

✧ Tien masterclasses via Zoom, iedere maand een masterclass. ✧ Tien meditaties afgestemd op iedere lichtstraal. ✧ Werkboeken, audio’s & video’s. ✧ 24/7 toegang tot de besloten Facebook groep. ✧ 24/7 toegang tot de online academie Spiritual Teachings. ✧ BONUS: Blue Sphere Healing t.w.v. €111,-.

Betaling in 1x á €525,-

 

 Betaling in 1x is iets voordeliger.

(prijzen zijn excl. 21% btw)

✧ Tien masterclasses via Zoom, iedere maand een masterclass. ✧ Tien meditaties afgestemd op iedere lichtstraal. ✧ Werkboeken, audio’s en video’s. ✧ 24/7 toegang tot de besloten Facebook groep. ✧ 24/7 toegang tot de online academie Spiritual Teachings. ✧ BONUS: Blue Sphere Healing t.w.v. €111,-.

Wat komt er allemaal aan bod?

Het programma duurt 10 maanden met in totaal 10 lichtstralen waarmee we gaan werken en iedere maand behandelen we één lichtstraal via een online masterclass. Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waarin ik jou de coaching zal geven die je nodig hebt zodat jij in staat bent om te werken met jouw eigen Council of Light om de diepste verlangens van jouw ziel te manifesteren en jouw bewustzijn te vergroten. Je krijgt toegang tot de online academie waarin iedere maand een nieuw werkboek, een nieuwe audio, een video-opname van de masterclass en een mediatie speciaal gericht op de lichtstraal van die maand klaar zullen staan. Het werkboek, de audio en de meditatie zijn te downloaden.

Jij zult je gaan herinneren wie jij bent als krachtige Divine Reality Creator en je zult gaan voelen en ervaren dat JOUW diepste verlangens van jouw ziel al waarheid zijn. Samen met jouw eigen Council of Light ga je aan de slag om deze verlangens te manifesteren in jouw realiteit.

Het enige wat ik van je vraag is jouw volle commitment. Je ‘moet’ écht bereid zijn te willen gaan voor jouw connectie met jouw eigen Council of Light.

Ze zijn er om jou te helpen en zullen er ALTIJD voor je zijn. Jullie lichtstralen zijn altijd al verbonden met elkaar en door de juiste samenwerking ontstaat magie!

Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei en ik loop met je mee om je te ondersteunen in jouw proces.

Ik deel al mijn kennis en wijsheid met je over The Council of Light en ben er voor jou tijdens deze 10 maanden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Alle content die ik creëer plaats ik eerst in de besloten Facebook Community, dat is dé plek waar het allemaal gebeurt, waar ik continue aanwezig zal zijn om je te helpen. Kies je voor betaling in 1x dan ontvang je eenmalig een factuur en kies je voor betaling in termijnen dan ontvang je iedere maand een nieuwe factuur. Na betaling van de eerste factuur ontvang je van mijn een e-mail met daarin alle verdere informatie. Heb je nog vragen? Stuur dan me dan een e-mail door hier te klikken.

Voor wie is dit programma niet bedoeld?

Voor mensen die niet bereid zijn het échte innerlijke werk te doen en/of verwachten dat alles vanzelf opgelost gaat worden. Of mensen die verwachten dat met een minimale commitment het hoogste resultaat wordt bereikt. Dat is namelijk niet hoe het werkt 😉 Werken met jouw eigen Council of Light om jouw diepste zielendoelen te manifesteren vraagt nu eenmaal om een volle commitment.
Als je instapt in dit programma dat doe je dit omdat je VOELT dat je deze sprong wilt maken. Het resoneert met je. Je hart wordt er warm van en je wéét dat jij met jouw eigen Council of Light kunt werken omdat je een krachtige DIVINE reality creator bent.

Betaling in 10 termijnen van €55,-

 

Iedere maand ontvang je een nieuwe factuur.

(prijzen zijn excl. 21% btw)

✧ Tien masterclasses via Zoom, iedere maand een masterclass. ✧ Tien meditaties afgestemd op iedere lichtstraal. ✧ Werkboeken, audio’s & video’s. ✧ 24/7 toegang tot de besloten Facebook groep. ✧ 24/7 toegang tot de online academie Spiritual Teachings. ✧ BONUS: Blue Sphere Healing t.w.v. €111,-.

Betaling in 1x á €525,-

 

 Betaling in 1x is iets voordeliger.

(prijzen zijn excl. 21% btw)

✧ Tien masterclasses via Zoom, iedere maand een masterclass. ✧ Tien meditaties afgestemd op iedere lichtstraal. ✧ Werkboeken, audio’s en video’s. ✧ 24/7 toegang tot de besloten Facebook groep. ✧ 24/7 toegang tot de online academie Spiritual Teachings. ✧ BONUS: Blue Sphere Healing t.w.v. €111,-.

©2019 Ilona Blom | Sacred Love. All Rights reserved.