Wat anderen zeggen over hun ervaring tijdens een healing

Reviews

Wat anderen zeggen over hun ervaring tijdens een healing

Reviews

Reviews

Wat anderen zeggen over de multidimensionale healings

Starlight Healing – Al voordat de healing officieel startte begon de energie om me heen hoger te vibreren. Meteen maar een lekker plekje gezocht om al die krachtige energie te ontvangen. Dat was maar goed ook, want mijn hele lichaam werd super ontspannen en slap. Ik heb me over gegeven aan de energie die in golven door me heen kwam. Allerlei beelden flitsen langs in uitbundige kleuren en ik was heel benieuwd wat er allemaal gebeurde. Ik voelde mijn energieveld ruimer en groter worden, ik werd ruimer en groter! Ik bofte dat Ilona besloten had om van de healing een audio te maken en later op de dag kon ik de hele healing luisteren! Heerlijk! Er waren zo veel overeenkomsten tussen mijn ervaringen en wat ik hoorde, dat leverde meerdere inzichten en kippenvel momentjes op. Ik vond het een intense en heel bijzondere ervaring. Dank je wel <3
Mirjana

Blue Sphere healing – Ik had deze healing nog nooit gehad, dus ik heb me maar opengesteld ervoor en ben het ondergaan. Wat een prachtige healing was het. Ik werd lichter en lichter en voelde mij in een positie gelegd worden zoals je als kindje gewiegd wordt. De energie was erg hoog en ik zag de kleuren blauw en zilver om mij heen. Het voelde alsof ik in een andere gewaarwording kwam. Heel sereen en ik kreeg een heimwee gevoel. Nadat ik de gesproken healing/reading van Ilona ontving, werd mij duidelijk wat er gebeurd was. Ik had mijn lichaam losgelaten en had een prachtige gedaante aangenomen om mij aan haar te tonen. Er gebeurde mooie dingen en ik voel mij zeer vereerd en blij dat ik deze indrukwekkende boodschappen en healing heb mogen ontvangen van Ilona en de Light beings. Het werkt nog steeds door en tijdens dit schrijven voel ik weer die lichte, ijle energie om mij heen. Ik kan nu contact maken met de Blue Sphere.
Super bedankt, lieve Ilona.
Agniet

Flames of You HealingIk heb de Flames of You healing ontvangen via Ilona, wat een ervaring was en is dat! Tijdens de healing voelde ik me intens gelukkig, voelde veel liefde naar alles en iedereen. Zag mezelf, mijn lichaam  in een multi kopie zowel onder als boven me. Alle zelfde chakra’s van die lichamen waren met draden verbonden . Ik voelde me groots als Kosmisch wezen van licht. Voelde me geaard maar ook weg van hier, zag schitterende Lion Beings, welke Ilona ook benoemde in haar audio. De trilling was enorm, nog uren nadien ook gevoeld, heel fijn overigens. Ik voelde dat er tijdens de healing van alles gebeurde in mijn fysieke lichaam, maar ook innerlijk.  De healing voelde als upgrade/upload en dat bleek ook gebeurt te zijn vertelde Ilona in haar verslag. Het is werkelijk fantastisch dit mee te mogen maken.
P.M.

Blue Sphere Healing – Prachtig en bijzondere Blue Sphere Healing. Heerlijk thuis ontspannen liggend en bij momenten dat er voelbaar iets gebeurt nog niet wetend wat en hoe het allemaal verloopt. Ilona stuurde het 30 minuten durende healing audio verslag vlak daarna per e-mail en daar las ik ook de momenten die ik gevoeld had in duidelijke verwoording. Blij,krachtig en vol vertrouwen kijk ik vooruit. Liefdevolle dank Ilona en Light Beings.

Jeannette

Starlight Healing –  Ik ben dankbaar dat ik een Starlight Healing mocht ontvangen! De healing was zacht en liefdevol en maakte me bewust dat ik veel meer ben dan wat ik met mijn denken kan bevatten. Na de healing voelde ik veel meer verbinding met mijn multidimensionale wezen. Dit geeft me vertrouwen. Het schenkt me wijsheid, een diep innerlijk weten. Mijn levensenergie is weer in beweging gebracht waardoor ik precies datgene aantrek dat me verder mag helpen op mijn pad. Dank u wel, lieve Ilona!

Katrien

Starlight Healing – De starlight healing was heerlijk. Ik voel me nu zowel mentaal als energetisch echt heel erg goed. Net alsof je een soort upgrade krijgt. Tijdens de healing viel ik zelfs in slaap. Het werkt dus heel erg ontspannend. Meteen toen ik wakker werd voelde ik me heel prettig. En vanaf die middag kreeg ik via mijn website ineens veel meer bestellingen en vragen binnen. Net alsof het ineens weer allemaal ging stromen. Voor mij heel fijn omdat ik juist in een periode van stilstand en stagnatie zat. Dus het werkt op alle gebieden. Als het innerlijk meer stroomt dan zie je dat ook terug in uiterlijke omstandigheden (zoals relatie of werk). Na afloop kreeg ik een heel mooi verslag wat voor mij veel herkenning gaf. Mijn zonnevlecht chakra was bijvoorbeeld uit balans (dat klopt) en ik kreeg ook tips van Ilona. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dankjewel Ilona!

Veronique

Wat heb ik genoten van jouw healing. Normaal geef ik healings en nu heb ik ontvangen. Tijdens mijn healing werd ik door jou meegenomen van de ene plaats naar de andere plaats om beter te aarden. De rust is meteen terug te voelen. Je praat ook over onbalans in mij. Het ene deel piekt en het andere deel is nauwelijks aanwezig. Dat klopt ook, ik geef meer dan dat ik ontvang. Ik mag ontvangen en dit ga ik vanaf nu ook echt proberen. Na de healing voelde ik me echt rustiger. Zelfs nu tijdens het schrijven voel ik weer energie stromen. Je vraagt of ik moeite heb met aarden, dat klopt. Wij hebben een houten vloer en daardoor kan ik niet aarden. Ik maak vaak aardingsvortexen om goed geaard op de bank te zitten. Daarnaast trekken veel mensen aan mij door energie te trekken en te vragen. Daardoor komt mijn aarding niet diep genoeg. Hierdoor gaan spanningen door mijn lichaam zingen. Ik krijg de heling op mijn hart voor tevredenheid. Ilona, echt ik ben zo blij met deze heling. Het heeft me deze week al heel veel rust gegeven. Deze heling heeft me echt verlichting gebracht. Zelfs mijn rugpijn is zo goed als verdwenen.

Richard

©2023 Ilona Blom | Sacred Power | All Rights reserved | Privacy verklaring