Multidimensional healing just for YOU!

A taste of possibilities!

Multidimensional healing just for YOU!

A taste of possibilities!

Gratis inzichtsessie van 30 minuten met mij? Klik hier en stuur me een e-mail!

Gratis inzichtsessie van 30 minuten met mij? Klik hier en stuur me een e-mail!

healing

Lief zijn voor jezelf

Lief zijn voor jezelf betekent zoveel meer dan alleen maar goed voor jezelf zorgen in het aardse perspectief. Het betekent goed zorgen voor je hele wezen.

Vaak zijn we geneigd om alleen naar het aardse te kijken, maar wist je dat dit maar slechts een klein deel is van wie je bent? Natuurlijk is dit deel van jou ook heel belangrijk want het zorgt immers voor jouw identiteit. Het is nodig om de aardse individualiteit te ervaren.

 

healing

Lief zijn voor jezelf

Lief zijn voor jezelf betekent zoveel meer dan alleen maar goed voor jezelf zorgen in het aardse perspectief. Het betekent goed zorgen voor je hele wezen.

Vaak zijn we geneigd om alleen naar het aardse te kijken, maar wist je dat dit maar slechts een klein deel is van wie je bent? Natuurlijk is dit deel van jou ook heel belangrijk want het zorgt immers voor jouw identiteit. Het is nodig om de aardse individualiteit te ervaren.

 

Blokkades

Als er energetische blokkades aanwezig zijn dan is het niet altijd even makkelijk om te achterhalen waar deze zitten. Je voelt dat er iets ‘scheef’ loopt maar kunt de vinger er niet op leggen. Je voelt als het ware de verstoring van jouw energie-systeem. Doe je hier niks aan dan kan het zijn dat het zich gaat manifesteren in je aardse lichaam. Je ontwikkelt steeds meer lichamelijke klachten. Daarom is het zo belangrijk om innerlijk werk te doen, zodat er continue ruimte vrij wordt gemaakt voor doorstroming op ieder niveau van jouw wezen.

Blokkades

Als er energetische blokkades aanwezig zijn dan is het niet altijd even makkelijk om te achterhalen waar deze zitten. Je voelt dat er iets ‘scheef’ loopt maar kunt de vinger er niet op leggen. Je voelt als het ware de verstoring van jouw energie-systeem. Dit kan al ontstaan in de kinderjaren. Doe je hier niks aan dan kan het zijn dat het zich gaat manifesteren in je aardse lichaam. Daarom is het zo belangrijk om innerlijk werk te doen, zodat er continue ruimte vrij wordt gemaakt voor doorstroming op ieder niveau van jouw wezen.

Multidimensionale Healing

Een healing op multidimensionaal niveau werkt op alle lagen tegelijk. Het is een healing in alle tijdlijnen tegelijk.

Een healing hoeft niet alleen te zijn voor klachten. Het kan ook heel goed dat je gewoon een heerlijke boost aan energie wilt ontvangen welke jou net dát zetje geeft wat je nodig hebt op dat moment.

Dat is waar ik aan te pas kom. Ik stem me af op jou als multidimensionaal wezen en kijk naar jouw multidimensionale lagen. Ik geef je samen met mijn E.T. team als het ware een upgrade op alle lagen van jouw bestaan.

Multidimensionale Healing

En healing op multidimensionaal niveau werkt op alle lagen tegelijk. Het is een healing in alle tijdlijnen tegelijk.

Een healing hoeft niet alleen te zijn voor klachten. Het kan ook heel goed dat je gewoon een heerlijke boost aan energie wilt ontvangen welke jou net dát zetje geeft wat je nodig hebt op dat moment.

Dat is waar ik aan te pas kom. Ik stem me af op jou als multidimensionaal wezen en kijk naar jouw multidimensionale lagen. Ik geef je samen met mij E.T. team als het ware een upgrade op alle lagen van jouw bestaan.

wat is er mogelijk

Wat kan ik jou bieden?

In principe kun je bij mij voor alles terecht. Niks is gek of raar. Tijdens een healing werk ik met andere hogere multidimensionale wezens. We verbinden onze energie waardoor de upgrade kan ontstaan.

Een healing doe ik op afstand. Je hoeft dus niet speciaal bij me langs te komen. Energie werkt oneindig en kent geen afstand wat het ideaal maakt om jouw healing te kunnen ontvangen. 

Zodra je jouw healing hebt geboekt ontvang je van mij een e-mail, met daarin verdere informatie, en spreken we een datum en tijd af. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens de healing is jezelf open stellen en genieten!

Na de healing stuur ik je een e-mail met daarin het audio bestand van de healing en zorg ik voor de juiste nazorg d.m.v. een klein stukje coaching mocht dit nodig zijn.

Tijdens alle healingen werk ik vanuit mijn multidimensionale perspectief als Aría, vanuit mijn Andromedan roots.

 

Wat is jouw investering?

Een Sacred Hybrid E.T. Healing is €111,-

wat is er mogelijk

Wat kan ik jou bieden?

In principe kun je bij mij voor alles terecht. Niks is gek of raar. Tijdens een healing werk ik met andere hogere multidimensionale wezens. We verbinden onze energie waardoor de upgrade kan ontstaan.

Een healing doe ik op afstand. Je hoeft dus niet speciaal bij me langs te komen. Energie werkt oneindig en kent geen afstand wat het ideaal maakt om jouw healing te kunnen ontvangen. 

Zodra je jouw healing hebt geboekt ontvang je van mij een e-mail, met daarin verdere informatie, en spreken we een datum en tijd af. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens de healing is jezelf open stellen en genieten!

Na de healing stuur ik je een e-mail met daarin het audio bestand van de healing en zorg ik voor de juiste nazorg d.m.v. een klein stukje coaching mocht dit nodig zijn.

Tijdens alle healingen werk ik vanuit mijn multidimensionale perspectief als Aría, vanuit mijn Andromedan roots.

 

Wat is jouw investering?

 

Een Sacred Hybrid E.T. Healing is €111,-

Sacred Hybrid E.T. Healing

it’s your choice

Sacred Hybrid E.T. Healing

It’s your choice

Sacred Hybrid E.T. Healing

De Sacred Hybrid E.T. Healing is een uitgebreide vorm van healing.

Ik bekijk jouw multidimensionale energie-systeem en verwijder energetische blokkades waardoor het weer vrijuit kan stromen in al jouw lichamen. Tijdens deze healing werk ik sowieso samen met Lord Ashtar en Aartsengel Michaël. Wij vormen op dat moment The Triangle of Guidance voor jou. We connecten d.m.v. onze hart-energie waardoor er een magnetisch veld ontstaat in de vorm van een driehoek. Dit magnetische veld dient als een scanner en is tevens het veld wat zorgt voor een upgrade in jouw energie-systeem en wat multidimensionale verbindingen herstelt in alle tijdlijnen tegelijk.

Ook wordt er een prachtige energetische activatie gecreëerd (in de vorm van heilige geometrie) en deze wordt tijdelijk verankerd in jouw energie-systeem. Het zal jou zal gaan helpen en ondersteunen met het doel wat je wilt behalen.

De manier waarop een Sacred Hybrid E.T. Healing gaat is altijd een verrassing…Vaak is het zo dat o.a. Lion Beings en Arcturians ook nog mee gaan helpen. Het ligt er maar net aan welke hogerdimensionale wezens nodig zijn voor wat het doel is van jouw healing.

Sacred Hybrid E.T. Healing

De Sacred Hybrid E.T. Healing is een uitgebreide vorm van healing.

Ik bekijk jouw multidimensionale energie-systeem en verwijder energetische blokkades waardoor het weer vrijuit kan stromen in al jouw lichamen. Tijdens deze healing werk ik sowieso samen met Lord Ashtar en Aartsengel Michaël. Wij vormen op dat moment The Triangle of Guidance voor jou. We connecten d.m.v. onze hart-energie waardoor er een magnetisch veld ontstaat in de vorm van een driehoek. Dit magnetische veld dient als een scanner en is tevens het veld wat zorgt voor een upgrade in jouw energie-systeem en wat multidimensionale verbindingen herstelt in alle tijdlijnen tegelijk.

Ook wordt er een prachtige energetische activatie gecreëerd (in de vorm van heilige geometrie) en deze wordt tijdelijk verankerd in jouw energie-systeem. Het zal jou zal gaan helpen en ondersteunen met het doel wat je wilt behalen.

De manier waarop een Sacred Hybrid E.T. Healing gaat is altijd een verrassing…Vaak is het zo dat o.a. Lion Beings en Arcturians ook nog mee gaan helpen. Het ligt er maar net aan welke hogerdimensionale wezens nodig zijn voor wat het doel is van jouw healing.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via ilona@ilonablom.nl

Let’s connect on Social Media!

Let’s connect on Social Media!

©2023 Ilona Blom | Sacred Power | All Rights reserved | Privacy verklaring