Shift vs. Mindfuck

Vanmorgen werd ik wakker met zo’n sterk gevoel van een ‘hangover’ dat ik eigenlijk meteen wist wat er aan de hand was. Mijn space zat vol. Vol met energieën die ik er liever niet in wil hebben.

Ik voelde me misselijk, hoofdpijn, hevige nekpijn en alles behalve wakker, dus time for a change!

Ik checkte mijn space en zag ze staan. Ze vormden een army en niet zo’n kleintje ook en ik wist precies waarom. Om me tegen te houden in mijn eigen proces, om te hopen dat ik mijn macht uit handen geef en een stap terug doe. Het spel wat ze spelen is een grote mindfuck! Misschien vraag je je nu af ‘is dit normaal?’, wat deze energie betreft wel want dit is hoe ze te werk gaan. Ze willen je klein houden en vooral de controle houden. Een disbalans tussen male and female. Je begrijpt…that ain’t gonna happen!

De laatste weken maak ik op energetisch niveau aardig wat mee. De ene shift na de andere dient zich aan en ik ga er vol in mee. Soms makkelijk en soms ook echt moeilijk. Vorige week kreeg ik ook weer zo’n giga shift. Ik voelde me ‘vast’ zitten, moest bepaalde dingen een plaats geven en wilde alleen maar rust en ruimte. Ik maakte een keuze terwijl deze me eigenlijk ook verdriet deed, dus babbelde ik wat met mijn eigen team om de helderheid te krijgen die ik nodig had. En die kreeg ik…op een manier waarvan ik het niet had zien aankomen. Alle puzzelstukjes van de afgelopen maanden vielen op haar plaats. Zelfs puzzelstukjes die ik al vergeten was, maar toch perfect in dit plaatje bleken te passen. Mijn team herinnerde me aan mijn eigen woorden en zorgden ervoor dat alles duidelijk werd, zodat ik volop in de shift kon stappen.

Maar omdat ik dit niet had zien aankomen, deed ik een double check met mijn team. En zelfs nog een triple check! De tekens waar ik om had gevraagd kwamen in volle vaart op me af. In meerdere dromen werd het me overduidelijk getoond en overdag als ik ook maar eventjes een moment van twijfel had kreeg ik alweer een teken. Zo mooi! ?

Een enorme kalmte ontstond vanaf dat moment en ik wist: ja, het klopt, het ís waarheid. Dit is de shift en dit is zó de bedoeling! Ik kon niets anders dan het volledig accepteren en omarmen. Het werd me aangereikt vanuit liefde en oprechtheid zodat ik verder kon gaan. Zodat ik het volledig vanuit mijn spiritual adult kon gaan zien en voelen. En dat deed ik.

En als je dan wakker wordt met zo’n ‘hangover’, en je ziet een leger aan energie in je eigen space, dan is het zo overduidelijk dat het allemaal klopt. Wat zij doen is mij in feite óók weer een teken geven juist door de energetische aanval die ze op dat moment doen.

But I am on to them…

Ze krijgen mij niet klein op welk vlak dan ook. Ik word er juist alleen maar sterker door en sinds ik terug ben uit Engeland, ben ik heel snel aan het groeien en weet ik precies welke lightbeing ik ben en wat ik allemaal kan. This is who I AM!

En dat leger van vanmorgen…ik doe niet meer mee met hun mindfuck. Nee, ik zet ze liefdevol uit mijn space 😉

Liefs, Ilona